Barberare i Funäsdalen

Annons:

Barberare i Funäsdalen - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Funäsdalen. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Funäsdalen när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Funäsdalen. För att veta vilken av de olika barberare i Funäsdalen som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Funäsdalen kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Funäsdalen som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Funäsdalen

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Funäsdalen som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Funäsdalen.

Skott Rihpa Gunrid
Åkerv. 28
840 95 FUNÄSDALEN


Ulla Sjösten M.E.F.
Torpstigen 8
840 95 FUNÄSDALEN


Fjällsols Frisersalong
Rörosv. 33 A
840 95 FUNÄSDALEN


Gunrids Frisering
Åkerv. 28
840 95 FUNÄSDALEN


Maries Klippstuga
Rörosv. 25
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Funäsdalen

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Funäsdalen

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Funäsdalen

I Funäsdalen finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Funäsdalen:

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Funäsdalen om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Funäsdalen.

I Funäsdalen finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Funäsdalen rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jämtland.