Barberare i Duved

Annons:

Barberare i Duved - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Duved. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Duved när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Duved. För att veta vilken av de olika barberare i Duved som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Duved kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Duved som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Duved

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Duved som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Duved.

Looks Hairfashion
Karolinerv. 10
830 15 DUVED

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Duved

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Duved

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Duved

I Duved finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Duved:

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Duved om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Duved.

I Duved finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Duved rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jämtland.