Barberare i Våxtorp

Annons:

Barberare i Våxtorp - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Våxtorp. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Våxtorp när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Våxtorp. För att veta vilken av de olika barberare i Våxtorp som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Våxtorp kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Våxtorp som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Våxtorp

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Våxtorp som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Våxtorp.

Charlotte på Ullmans
Byg. 13
312 75 VÅXTORP


Inger Johanssons Damfrisering
Ejderv. 8
312 75 VÅXTORP


Folkes Eftr. Herr O Damfrisering, Lena Hammarber
Tureby 138
312 98 Våxtorp

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Våxtorp

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Våxtorp

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Våxtorp

I Våxtorp finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Våxtorp:

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Våxtorp om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Våxtorp.

I Våxtorp finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Våxtorp rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Halland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.