Barberare i Torup

Annons:

Barberare i Torup - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Torup. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Torup när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Torup. För att veta vilken av de olika barberare i Torup som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Torup kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Torup som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Torup

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Torup som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Torup.

Hårpunkten
Fredrikslundsv. 4
314 41 TORUP


Klippstugan I Torup
Djäknev. 8
314 41 TORUP

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Torup

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Torup

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Torup

I Torup finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Torup:

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Torup om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Torup.

I Torup finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Torup rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Halland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.