Barberare i Hishult

Annons:

Barberare i Hishult - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Hishult. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Hishult när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Hishult. För att veta vilken av de olika barberare i Hishult som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Hishult kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Hishult som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Hishult

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Hishult som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Hishult.

Salong Hårtoppen
Möllev. 4
312 53 HISHULT


Frisör Hörnan 7:an
Markarydsv. 7
312 53 HISHULT


Salong Axicia
Markarydsv. 7
312 53 HISHULT

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Hishult

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Hishult

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Hishult

I Hishult finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Hishult:

Hishult är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Hishults socken i Hallands län.

Yta: 73,93 hektar
Invånarantal: 332, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hishult om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Hishult.

I Hishult finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Hishult rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Halland.