Barberare i Glommen

Annons:

Barberare i Glommen - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Glommen. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Glommen när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Glommen. För att veta vilken av de olika barberare i Glommen som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Glommen kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Glommen som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Glommen

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Glommen som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Glommen.

Glommens Frisör
Johannesa-birgers v. 12
311 98 GLOMMEN


Glommens Frisör & Solarium
J Birgers väg 10 C
311 98 GLOMMEN


Hårutsikten
Breviksv. 15
311 98 GLOMMEN

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Glommen

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Glommen

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Glommen

I Glommen finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Glommen:

Glommen är en tätort i Morups socken, Falkenbergs kommun i Hallands län. Glommen har vuxit upp som ett fiskeläge. Fortfarande finns en mycket använd fiskehamn och under sommaren arrangeras Glommens kräftfestival.

Yta: 76,73 hektar
Invånarantal: 761, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Glommen om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Glommen.

I Glommen finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Glommen rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Halland.