Barberare i Älvsered

Annons:

Barberare i Älvsered - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Älvsered. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Älvsered när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Älvsered. För att veta vilken av de olika barberare i Älvsered som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Älvsered kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Älvsered som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Älvsered

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Älvsered som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Älvsered.

Salong Hår o Sånt
Hotellv. 4
311 63 älvsered

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Älvsered

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Älvsered

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Älvsered

I Älvsered finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Älvsered:

Älvsered är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län och kyrkbyn i Älvsereds socken, belägen 5 mil norr om Falkenberg och 4 mil söder om Svenljunga, och genomrinns av Högvadsån. Samhället är den sydligaste tätorten i Västergötland och den nordligaste i Falkenbergs kommun.

Yta: 98,50 hektar
Invånarantal: 433, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Älvsered om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Älvsered.

I Älvsered finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Älvsered rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Halland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.