Barberare i Ljusdal

Annons:

Barberare i Ljusdal - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Ljusdal. Sammanlagt så finns det 16 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Ljusdal när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Ljusdal. För att veta vilken av de olika barberare i Ljusdal som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Ljusdal kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Ljusdal som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Ljusdal

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Ljusdal som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Ljusdal.

Lilla Hårateljen Ljusdal
N. Järnvägsg. 35
827 32 LJUSDAL


KlippkällarN 14
Trädgårdsg. 14
827 33 Ljusdal


Sandras Hårvård AB
Egnahemsg. 16
827 35 LjusdalFrizz Ann
G. Kyrkog. 3


Sofie Bergström Hårfrisör
Hotellg. 17
827 32 LJUSDAL


Dahl, Annelie
Tälleg. 2
827 31 Ljusdal


Fermanos I Ljusdal AB
Kläppav. 4
827 35 LjusdalRosco AB
Käckabacken 6


Citysalongen Ljusdal
Nordg. 32
827 31 Ljusdal


Brorsans salong
N. Järnvägsg. 39
827 32 LJUSDAL


Hårxtra
Hotellg. 17
827 32 LJUSDAL


Ljusdals Rehab AB
Badhusg. 4 B
827 32 LJUSDAL


Frizz Ann I Ljusdal AB
G. Kyrkog. 3
827 30 LJUSDALHårsalongen
Postplan 8


Salong Laila
Snäre Linnav. 5
827 92 LJUSDAL


Salong Eveline
N. Järnvägsg. 53 B
827 32 LJUSDAL

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Ljusdal

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Ljusdal

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Ljusdal

I Ljusdal finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Ljusdal:

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånarantal: 6230, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ljusdal om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Ljusdal.

I Ljusdal finns det som sagt 16 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Ljusdal rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Gävleborg.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.