Barberare i Färila

Annons:

Barberare i Färila - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Färila. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Färila när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Färila. För att veta vilken av de olika barberare i Färila som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Färila kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Färila som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Färila

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Färila som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Färila.

Salong 36. Anna Eriksson
Härjedalsv. 135
820 41 Färila


Dahlberg, Johanna
Hyttebov. 67
820 41 Färila


Anitas Hårvård
Skolv. 10
820 41 Färila


Hårfint, Mikaela Ferm Persson
Härjedalsv. 110
820 41 Färila

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Färila

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Färila

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Färila

I Färila finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Färila:

Färila är en tätort i Ljusdals kommun i Hälsingland och kyrkbyn i Färila socken. Färila består av öppna dalgångsmarker utmed Ljusnan och är en bostads- och industriort.

Yta: 247,30 hektar
Invånarantal: 1293, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Färila om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Färila.

I Färila finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Färila rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Gävleborg.