Barberare i Edsbyn

Annons:

Barberare i Edsbyn - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Edsbyn. Sammanlagt så finns det 11 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Edsbyn när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Edsbyn. För att veta vilken av de olika barberare i Edsbyn som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Edsbyn kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Edsbyn som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Edsbyn

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Edsbyn som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Edsbyn.

Barbros Hårservice
Rävabergsv. 20
828 34 Edsbyn


Oktober Nr. 9 HB
Hembygdsg. 4 A
828 32 Edsbyn


Hårfint
Långg. 30
828 33 EDSBYN


Salong Nutid Schönnings
Långg. 41 B
828 33 EDSBYN


Salong Urax
Öjungsv. 63 A
828 34 Edsbyn


Självfallet i Edsbyn
Hembygdsg. 5
828 32 Edsbyn


Salong Stil
G. Faluv. 1 A
828 32 Edsbyn


Söder, Anna
Lillg. 3
828 32 Edsbyn


Salong Nutid
Långg. 41 B
828 33 EDSBYN


Salong Urax
Långg. 13
828 32 Edsbyn


Birgitta Davidsson
Knådav. 62
828 94 Edsbyn

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Edsbyn

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Edsbyn

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Edsbyn

I Edsbyn finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Edsbyn:

Edsbyn är en tätort i södra Hälsingland samt centralort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Edsbyn är en av Sveriges största byar. Den gränsar till Rättviks kommun.

Yta: 453,26 hektar
Invånarantal: 3985, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Edsbyn om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Edsbyn.

I Edsbyn finns det som sagt 11 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Edsbyn rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Gävleborg.