Barberare i Alfta

Annons:

Barberare i Alfta - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Alfta. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Alfta när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Alfta. För att veta vilken av de olika barberare i Alfta som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Alfta kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Alfta som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Alfta

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Alfta som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Alfta.

Galil
Långg. 55
822 30 ALFTA


Helenas Klippotek
Ängsv. 15
822 31 Alfta


Salong Toppen
Långg. 42
822 30 ALFTA


Marias Klipphörna Maria Fridlund
Långg. 56
822 30 ALFTA


Studio Sara Björk
Storgatan 38
822 31 Alfta

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Alfta

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Alfta

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Alfta

I Alfta finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Alfta:

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Yta: 343,48 hektar
Invånarantal: 2155, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Alfta om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Alfta.

I Alfta finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Alfta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Gävleborg.