Barberare i Krylbo

Annons:

Barberare i Krylbo - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Krylbo. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Krylbo när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Krylbo. För att veta vilken av de olika barberare i Krylbo som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Krylbo kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Krylbo som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Krylbo

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Krylbo som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Krylbo.

Kerstin Bohman
Granåsv. 3
775 50 KRYLBO


Bäckström, Jan
Järnvägsg. 26
775 51 Krylbo


Salong Eva-Lena
Västmannag. 3
775 52 KRYLBO


Majas Herrfrisering
Trastg. 11 B
775 52 KRYLBO


Salong Mona
Stationsg. 31
775 50 KRYLBO

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Krylbo

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Krylbo

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Krylbo

I Krylbo finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Krylbo:

Krylbo är en del av tätorten Avesta i Avesta kommun i södra Dalarna. Krylbo har en livsmedelsbutik, en trafikskola, två restauranger och flera parker. Idrottslivet i Krylbo innefattar fotboll, boxning, innebandy och handboll.

Yta: 6,60 km2
Invånarantal: , år

Här kan du också läsa mer om orten Krylbo om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Krylbo.

I Krylbo finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Krylbo rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Dalarna.