Barberare i Bjursås

Annons:

Barberare i Bjursås - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Bjursås. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Bjursås när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Bjursås. För att veta vilken av de olika barberare i Bjursås som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Bjursås kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Bjursås som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Bjursås

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Bjursås som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Bjursås.

Salong Hårlocken Anette Eklund
Dammv. 4
790 21 Bjursås

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Bjursås

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Bjursås

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Bjursås

I Bjursås finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Bjursås:

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bjursås om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Bjursås.

I Bjursås finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Bjursås rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Dalarna.