Barberare i Olofström

Annons:

Barberare i Olofström - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Olofström. Sammanlagt så finns det 12 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Olofström när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Olofström. För att veta vilken av de olika barberare i Olofström som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Olofström kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Olofström som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Olofström

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Olofström som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Olofström.

Salong Hon & Han
Åkerbärsv. 2
293 41 Olofström


Eriksson o. Blomqvist Frisersalong
Ö. Storg. 20
293 34 Olofström


Christins Hårateljé
Ö. Storg. 39
293 34 Olofström


Hårstrået Drop In AB
Ö. Storg. 38
293 34 Olofström


Salong Ann
Bladv. 8
293 42 OLOFSTRÖM


Pias Hyrstol
Ådalsv. 1
293 34 Olofström


Bebas Klippstudio AB
Ö. Storg. 20
293 34 Olofström


Hans & Hennes Klippotek
Nedre Brog. 1
293 31 OLOFSTRÖM


Gränums Byasalong
Håkantorpsv. 135
293 93 OLOFSTRÖM


Christins Hårateljé
Bredg. 2
293 34 Olofström


Eriksson, Ida
Ö. Storg. 39
293 34 Olofström


Olsson, Paulina
Ingenjörsg. 55 D
293 38 Olofström

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Olofström

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Olofström

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Olofström

I Olofström finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Olofström:

Olofström (förr Holje by) är en tätort i nordvästra Blekinge och centralort i Olofströms kommun, Blekinge län. Olofström har vuxit upp kring Petrefors bruk, ett järnbruk som anlades 1735.

Yta: 704,42 hektar
Invånarantal: 7327, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Olofström om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Olofström.

I Olofström finns det som sagt 12 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Olofström rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Blekinge.